Uppdrag

Platsutveckling

Ett av våra huvuduppdrag är som destinationsbolag (DMC) i Västra Sörmland och att arbeta med platsutveckling och platsattraktion. Vi  skapar besökskommunikation, organiserar besöksnäringen och driver utvecklingsprojekt så som Näckrospaddeln.


Några saker vi fixar är: Sörmlandskartan, Hjälmarkartan, Visit Flen, Katrineholm & Vingåker samt visitkatrineholm.se

Event & Projekt

Under ett år skapar vi oförglömliga upplevelser för över 20.000 deltagare och ännu fler åskådare. Tillsammans med lokala krafter och kompisar tar vi hand om expo, konferenser, mästerskap och massvis med evenemang. 

Vi har arbetat med artister som Daniela Rathana, Miss Li, Sabina Ddumba och tagit fram koncept som Lustparken, deV(e)lop och Lilla Sörmlandsleden.

Citysamverkan

Citysamverkan är ett samarbete vi driver tillsammans med handlare, fastighetsägare och Katrineholms kommun. Vi arrangerar evenemang, samarbetar kring projekt och utvecklar centrala Katrineholm med syfte att skapa en attraktiv och stark centrumhandel.

Näringsliv

Vi vill skapa tillväxt och värde för det lokala samt regionala näringslivet. Det gör vi genom inspiration, kunskap och olika samarbetsprojekt. Vi producerar Näringslivsdagen, sitter i Näringslivsrådet samt har Västra Sörmlands största organisering av företagsmedlemmar. 

Några av våra partners är: Sörmlands Sparbank, Företagarna, Almi, Nyföretagarcentrum samt kommunerna i Katrineholm, Flen & Vingåker.